ecllz.cn-99re热这里只有精品视频,91黄色免费网站,国产精品女上位,日韩精品一区第一页

考研英語真題答案

時間:2024-12-20 18:00:15 詩琳 學人智庫 我要投稿

考研英語真題答案大全

  在社會的各個領域,我們都不可避免地要接觸到考試真題,通過考試真題可以檢測參試者所掌握的知識和技能。什么類型的考試真題才能有效幫助到我們呢?下面是小編收集整理的考研英語真題答案大全,歡迎閱讀,希望大家能夠喜歡。

考研英語真題答案大全

  考研英語真題答案 1

  Section 1 Use of English

  Directions:

  Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points)

  Though not biologically related, friends are as related as fourth cousins, sharing about 1% of genes. That is 1 a study published from the University of California and Yale University in the Proceedings of the National Academy of Sciences, has 2 .

  The study is a genome-wide analysis conducted 3 1932 unique subjects which 4 pairs of unrelated friends and unrelated strangers. The same people were used in both 5 .While 1% may seem 6 , it is not so to a geneticist. As James Fowler, professor of medical genetics at UC San Diego, says, Most people do not even 7 their fourth cousins but somehow manage to select as friends the people who 8 our kin.

  The study 9 found that the genes for smell were something shared in friends but not genes for immunity. Why this similarity in olfactory genes is difficult to explain, for now. 10 Perhaps, as the team suggests, it draws us to similar environments but there is more 11 it. There could be many mechanisms working in tandem that 12 us in choosing genetically similar friends 13 than nal kinship of being friends with 14 !One of the remarkable findings of the study was that the similar genes seem to be evolving 15 than other genes. Studying this could help 16 why human evolution picked pace in the last 30,000 years, with social environment being a major 17 factor.

  The findings do not simply corroborate peoples 18 to befriend those of similar 19 backgrounds, say the researchers. Though all the subjects were drawn from a population of European extraction, care was taken to 20 that all subjects, friends and strangers were taken from the same population. The team also controlled the data to check ancestry of subjects.

  Section II Reading Comprehension

  1、What

  2、Concluded

  3、On

  4、Compared

  5、Samples

  6、Insignificant

  7、Know

  8、Resemble

  9、Also

  10、Perhaps

  11、To

  12、Drive

  13、Ratherthan

  14、Benefits

  15、Faster

  16、understand

  17、Contributory

  18、Tendency

  19、Ethnic

  20、see

  Part A

  Read the following four texts. Answer the questions below each text by choosing [A], [B], [C] or [D]. Mark your answers on ANSWER SHEET 1. (40 points)

  TEXT 1

  King Juan Carlos of Spain once insistedkings dont abdicate, they die in their sleep. But embarrassing scandals and the popularity of the republicans left in the recent Euro-elections have forced him to eat his words and stand down. So, does the Spanish crisis suggest that monarchy is seeing its last days? Does that mean the writing is on the wall for all European royals, with their magnificent uniforms and majestic lifestyles?

  The Spanish case provides arguments both for and against monarchy. When public opinion is particularly polarized, as it was following the end of the France regime, monarchs can rise above mere polities and embody a spirit of national unity.

  It is this apparent transcendence of polities that explains monarchys continuing popularity as heads of state. And so, the Middle East expected, Europe is the most monarch-infested region in the world, with 10 kingdoms (not counting Vatican City and Andorra). But unlike their absolutist counterparts in the Gulf and Asia, most royal families have survived because they allow voters to avoid the difficult search for a non-controversial but respected public figure.

  Even so, kings and queens undoubtedly have a downside. Symbolic of national unity as they claim to be, their very history-and sometimes the way they behave today-embodies outdated and indefensible privileges and inequalities. At a time when Thomas Piketty and other economists are warming of rising inequality and the increasing power of inherited wealth, it is bizarre that wealthy aristocratic families should still be the symbolic heart of modern democratic states.

  The most successful monarchies strive to abandon or hide their old aristocratic ways. Princes and princesses have day-jobs and ride bicycles, not horses (or helicopters). Even so, these are wealthy families who party with the international 1%, and media intrusiveness makes it increasingly difficult to maintain the right image.

  While Europes monarchies will no doubt be smart enough to survive for some time to come, it is the British royals who have most to fear from the Spanish example.

  It is only the Queen who has preserved the monarchys reputation with her rather ordinary (if well-heeled) granny style. The danger will come with Charles, who has both an expensive taste of lifestyle and a pretty hierarchical view of the world. He has failed to understand that monarchies have largely survived because they provide a service-as non-controversial and non-political heads of state. Charles ought to know that as English history shows, it is kings, not republicans, who are the monarchys worst enemies.

  考研英語真題答案 2

  As a historian who’s always searching for the text or the image that makes us re-evaluate the past, I’ve become preoccupied with looking for photographs that show our Victorian ancestors smiling (what better way to shatter the image of 19th-century prudery?). I’ve found quite a few, and—since I started posting them on Twitter—they have been causing quite a stir. People have been surprised to see evidence that Victorians had fun and could, and did, laugh. They are noting that the Victorians suddenly seem to become more human as the hundred-or-so years that separate us fade away through our common experience of laughter.

  Of course, I need to concede that my collection of ‘Smiling Victorians’ makes up only a tiny percentage of the vast catalogue of photographic portraiture created between 1840 and 1900, ... How do we explain this trend?

  During the 1840s and 1850s, in the early days of photography, exposure times were notoriously long: the daguerreotype photographic method (producing an image on a silvered copper plate) could take several minutes to complete, .., and so a non-committal blank stare became the norm.

  But exposure times were much quicker by the 1880s, and the introduction of the Box Brownie and other portable cameras meant that, though slow by today’s digital standards, the exposure was almost instantaneous. Spontaneous smiles were relatively easy to capture by the 1890s, so we must look elsewhere for an explanation of why Victorians still hesitated to smile.

  One explanation might be the loss of dignity displayed through a cheesy grin. “Nature gave us lips to conceal our teeth,” ran one popular Victorian saying, alluding to the fact that before the birth of proper dentistry, mouths were often in a shocking state of hygiene. A flashing set of healthy and clean, regular ‘pearly whites’ was a rare sight in Victorian society, the preserve of the super-rich (and even then, dental hygiene was not guaranteed).

  A toothy grin (especially when there were gaps or blackened teeth) lacked class: drunks, tramps and music hall performers might gurn and grin with a smile as wide as Lewis Carroll’s gum-exposing Cheshire Cat, but it was not a becoming look for properly bred persons. Even Mark Twain, a man who enjoyed a hearty laugh, said that when it came to photographic portraits there could be “nothing more damning than a silly, foolish smile fixed forever”.

  31. According to Paragraph 1, the author’s posts on Twitter ______.

  A. changed people’s impression of the Victorians

  B. highlighted social media’s role in Victorian studies

  C. re-evaluated the Victorians’ notion of public image

  D. illustrated the development of Victorian photography

  32. What does the author say about the Victorian portraits he has collected?

  A. They are in popular use among historians.

  B. They are rare among photographs of that age.

  C. They mirror 19th-century social conventions.

  D. They show effects of different exposure times.

  33. What might have kept the Victorians from smiling for pictures in the 1890s?

  A. Their inherent social sensitiveness.

  B. Their tension before the camera.

  C. Their distrust of new inventions.

  D. Their unhealthy dental condition.

  34. Mark Twain is quoted to show that the disapproval of smiles in pictures was ______.

  A. a deep-rooted belief

  B. a misguided attitude

  C. a controversial view

  D. a thought-provoking idea

  35. Which of the following questions does the text answer?

  A. Why did most Victorians look stern in photographs?

  B. Why did the Victorians start to view photographs?

  C. What made photography develop slowly in the Victorian period?

  D. How did smiling in photographs become a post-Victorian norm?

  31. 【答案】A(changed people’s impression of the Victorians)

  【解析】本題為細節題。根據題干關鍵詞Paragraph 1和the author’s posts on Twitter定位到第一段②句:I’ve found quite a few, and—since I started posting them on Twitter—they have been causing quite a stir。③句進一步解釋stir,即People have been surprised to see evidence that Victorians had fun and could, and did, laugh。A項changed people’s impression of the Victorians是對該句的概括。所以本題選A。

  32. 【答案】B(They are rare among photographs of that age.)

  【解析】本題為細節題。根據題干關鍵詞the Victorian portraits he has collected定位到第二段①句中的my collection of ‘Smiling Victorians’ makes up only a tiny percentage of the vast catalogue of photographic portraiture created between 1840 and 1900。They are rare among photographs of that age是對makes up only a tiny percentage of the vast catalogue of photographic portraiture created between 1840 and 1900的概括總結。所以本題選B。

  33. 【答案】D(Their unhealthy dental condition.)

  【解析】本題為細節題。根據題干關鍵詞kept the Victorians from smiling for pictures in the 1890s定位到第四段②句Spontaneous smiles were relatively easy to capture by the 1890s, so we must look elsewhere for an explanation of why Victorians still hesitated to smile。該句指出在19世紀90年代,自然的微笑相對容易捕捉,因此需要尋找其他的.原因。緊接著第五段作出另一種可能的解釋,其中第五段②句中的before the birth of proper dentistry, mouths were often in a shocking state of hygiene說明了口腔衛生狀況常常令人震驚,導致維多利亞人拍照時不露齒笑,對應了Their unhealthy dental condition。所以本題選D。

  34. 【答案】A(a deep-root belief)

  【解析】本題為例證題。根據題干關鍵詞Mark Twain定位到第六段②句,該句引用了Mark Twain的具體話語。再向前尋找他所要證明的觀點,從而定位到第六段①句A toothy grin (especially when there were gaps or blackened teeth) lacked class,即“露齒微笑缺少修養”,這是一種根深蒂固的觀念,對應A項a deep-root belief。所以本題選A。

  35. 【答案】A(Why did most Victorians look stern in photographs?)

  【解析】本題為主旨大意題。全文前兩段提出維多利亞時代人們拍照時普遍不會微笑這一現象,接下來第三段至第六段分別從曝光時間,牙齒健康狀況以及固有觀念這三方面分析現象背后的原因,因此A項Why did most Victorians look stern in photographs?是對原文主旨的概括。所以本題選A。

【考研英語真題答案】相關文章:

考研英語一真題及答案11-14

考研英語二真題及答案07-04

考研英語二真題及答案09-17

考研英語一真題答案07-13

考研英語二真題及答案10-23

考研英語(二)真題及答案06-28

考研英語二真題答案10-19

考研英語一真題及答案08-26

考研英語一閱讀真題答案08-02

欧美电影免费观看高清完整版在线观看 | 91美女在线视频| 99久久精品国产观看| 欧美美女直播网站| 国产精品美女久久久久久久久| 日韩av网站免费在线| 色综合一个色综合亚洲| 26uuu精品一区二区| 日日摸夜夜添夜夜添亚洲女人| 国产91色综合久久免费分享| 91精品黄色片免费大全| 亚洲在线一区二区三区| 99精品桃花视频在线观看| 久久精品一区二区三区av| 日韩制服丝袜先锋影音| 欧美综合色免费| 国产精品欧美综合在线| 国产美女精品在线| 精品久久久久久久久久久院品网 | 国产精品成人一区二区三区夜夜夜 | 久久久久久一级片| 久久99久久久欧美国产| 91精品国产日韩91久久久久久| 亚洲综合在线视频| 一本久久a久久精品亚洲 | 国产精品一区久久久久| 日韩欧美视频一区| 日韩电影免费一区| 欧美美女喷水视频| 三级亚洲高清视频| 欧美一区二区私人影院日本| 午夜影院久久久| 自拍偷拍欧美精品| 免费精品视频在线| 在线成人高清不卡| 视频一区在线播放| 91精品国产综合久久国产大片| 亚洲宅男天堂在线观看无病毒 | 日本一区二区三区dvd视频在线| 久久99精品久久久久久| 精品奇米国产一区二区三区| 久久精品国产999大香线蕉| 欧美色欧美亚洲另类二区| 中文无字幕一区二区三区| 久久在线免费观看| 黄色资源网久久资源365| 精品国产制服丝袜高跟| 精东粉嫩av免费一区二区三区| 精品久久久久久无| 国产精品91一区二区| 国产性做久久久久久| 国产成人无遮挡在线视频| 国产女主播视频一区二区| 成人黄色在线网站| 亚洲欧美视频在线观看| 欧美在线观看一区二区| 亚洲18色成人| 欧美成人a∨高清免费观看| 国产一区二区三区免费看| 国产精品美女久久久久久2018| 91亚洲国产成人精品一区二三| 亚洲综合无码一区二区| 日韩欧美亚洲另类制服综合在线| 极品少妇一区二区| 国产精品久99| 欧美网站大全在线观看| 久久精品国产一区二区三| 久久久精品国产免大香伊| 99精品欧美一区| 日韩福利视频导航| 久久先锋影音av| 一本色道亚洲精品aⅴ| 蜜桃91丨九色丨蝌蚪91桃色| 国产精品人人做人人爽人人添| 色久优优欧美色久优优| 久久激情五月婷婷| 亚洲欧美日韩电影| 精品国产乱码久久久久久牛牛 | 日本91福利区| 中文字幕一区日韩精品欧美| 9191精品国产综合久久久久久 | 日韩av电影天堂| 国产精品久久久久久久久快鸭| 欧美色国产精品| 国产精品亚洲视频| 香蕉av福利精品导航| 国产视频一区不卡| 欧美日韩国产综合视频在线观看| 国产风韵犹存在线视精品| 欧美一区2区视频在线观看| jvid福利写真一区二区三区| 日本三级韩国三级欧美三级| 成人免费一区二区三区视频| 精品久久五月天| 欧美日韩在线电影| av一二三不卡影片| 激情综合色丁香一区二区| 亚洲综合小说图片| 国产精品二区一区二区aⅴ污介绍| 日韩欧美综合一区| 欧美伊人久久久久久久久影院| 高清在线不卡av| 老司机午夜精品| 午夜精品福利在线| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 国产亚洲精品免费| 日韩视频免费观看高清完整版在线观看| av午夜一区麻豆| 国产寡妇亲子伦一区二区| 美女mm1313爽爽久久久蜜臀| 一区二区三区加勒比av| 国产精品欧美久久久久一区二区| 日韩精品一区二区三区三区免费 | 亚洲欧美日本韩国| 欧美国产一区二区在线观看| 欧美一级欧美三级| 欧美男女性生活在线直播观看| 97久久超碰精品国产| 丁香激情综合国产| 国产成人免费av在线| 国内成人精品2018免费看| 看国产成人h片视频| 久久精品国产色蜜蜜麻豆| 男人的天堂久久精品| 日韩二区三区四区| 日韩中文字幕91| 天天影视涩香欲综合网| 亚洲第一精品在线| 性久久久久久久久久久久| 婷婷综合五月天| 日韩高清在线观看| 日本成人在线不卡视频| 日本欧美韩国一区三区| 麻豆中文一区二区| 激情av综合网| 国产不卡视频在线播放| 成人免费的视频| 99精品视频中文字幕| 色八戒一区二区三区| 色偷偷久久一区二区三区| 在线观看日韩毛片| 欧美日韩国产小视频在线观看| 欧美日韩国产一区| 日韩免费视频线观看| 久久久国产精华| 综合激情网...| 亚洲成人av在线电影| 毛片av中文字幕一区二区| 国产高清不卡一区| 91丨porny丨户外露出| 欧美色爱综合网| 精品久久久久香蕉网| 国产精品久久久久久久久图文区| 亚洲免费观看视频| 日韩福利电影在线| 国产成人在线色| 91成人看片片| 91精品国产综合久久精品图片| 欧美刺激午夜性久久久久久久 | 国产一区二区三区在线观看精品| 成人少妇影院yyyy| 欧美性猛片xxxx免费看久爱| 日韩免费视频线观看| 国产精品全国免费观看高清| 亚洲综合网站在线观看| 美女一区二区在线观看| 丁香婷婷综合网| 欧美日韩情趣电影| 久久久不卡网国产精品二区| 亚洲激情在线播放| 韩国中文字幕2020精品| 91女人视频在线观看| 日韩欧美国产一区二区在线播放 | 国产精品三级视频| 婷婷开心激情综合| 国产精品一区二区久激情瑜伽| 色拍拍在线精品视频8848| 欧美大片国产精品| 亚洲久本草在线中文字幕| 日韩av中文字幕一区二区三区| 国产盗摄精品一区二区三区在线| 日本久久电影网| 久久综合色8888| 亚洲午夜一区二区三区| 国产成人丝袜美腿| 制服丝袜日韩国产| 亚洲欧美激情在线| 国产在线精品免费| 欧美视频在线观看一区二区| 国产无一区二区| 日本午夜精品一区二区三区电影| 不卡高清视频专区| 久久免费午夜影院| 日韩av电影一区| 欧美伊人精品成人久久综合97 | 北条麻妃国产九九精品视频| 日韩精品自拍偷拍| 亚洲不卡在线观看| 色综合久久综合网欧美综合网 | 国产在线一区二区|